هنر

هنر نزد ایرانیان است و بس

هنر

هنر نزد ایرانیان است و بس

این سایت بر آن است تا بتواند اطلاعاتی هر چند مختصر را در رابطه با مطالب مختلف از جمله روابط عمومی . بازاریابی . روانشناسی رنگها و.... به بازدید کنندگان از این وبلاگ بدهد .

بایگانی

وظایف مدیر در سازمان

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۱۱ ب.ظ


از وظایف مدیر در سازمان، توجه به روحیه کار کنان است. روحیه، نتیجه میلیون‏ها فعل و انفعال جسمى و روحى است که در درون ما اتّفاق مى‏افتد و تغییرات احساسى در ما نسبت به شغل، سازمان و مدیر به وجود مى‏آورد. ممکن است این احساس به وجود آمده، اثر بخش باشد و ممکن است مخرب و کاهنده کارایى باشد. هر نوع روحیه، داراى دو جز اصلى است:

1-  وضعیت روحى.

2- وضعیت جسمى.

مدیر در نقش رهبرى، بایستى همواره وضعیت روحى کارکنان را بسنجد و عواملى را که ممکن است در روحیه آنان تأثیر مخرب داشته باشد، از بین ببرد تا میزان رضایت شغلى کارکنان همواره در سطح مطلوبى قرار داشته باشد. عدم توجه مدیر به روحیه کارکنان، میزان نارضایتى را افزایش مى‏دهد و عامل کاهش میزان موفقیت اوست.

OD و موفقیت مدیر

ODموفقیت مدیر یا بازسازى و بهبود

سازمان(O.D=OrganizationDexelopmentO)، نوعى

فعالیت بهینه و کارآمد مدیریت، جهت ارتقاى کیفى و بالندگى سازمان است و در سه سطح فردى، گروهى و ساختار سازمان فعالیت مى‏کند.

یک مدیر موفق در OD معمولاً:

-  برکار تیمى تأکید مى‏کند؛ نه تلاش فردى.

- تغییر در فرهنگ سازمان را مد نظر دارد.

-  بر ایجاد انگیزش تأکید مى‏کند.

-  برپاداش گروهى تأکید مى‏ورزد.

- برهمکارى مدیران و فرهنگ مشارکت تأکید مى‏کند.

- ارتقا و چرخه بهره‏ورى را مد نظر دارد

-  فرایندى دائمى را به سمت رقابت‏هاى سالم ایجاد مى‏کند.

-هدف اصلى آن، تغییر در رفتار، رویه و ساختار است.

سازمان‏ها بسان موجود زنده به دنیا مى‏آیند، رشد مى‏کنند، به بلوغ مى‏رسند و سرانجام دچار کهولت و کارایى مى‏شوند و از بین مى‏روند. براى جلوگیرى از مرگ زودرس سازمان‏ها، لازم است سیستم دائماً در خود تغییرات مطلوب ایجاد کند تا اثر بخشى لازم را جهت انجام وظایف خود داشته باشد. مدیر آشنا به ODمانند طبیبى است که هدف اصلى او شناختن بیمارى‏هاى سازمان و کوشش براى از بین بردن آنها و ایجاد تغییرات مناسب در سازمان، براى پیش‏گیرى از بروز مشکلات جدید مى‏باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۳/۰۲
مریم جعفری

سازمان

مدیر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی