هنر

هنر نزد ایرانیان است و بس

هنر

هنر نزد ایرانیان است و بس

این سایت بر آن است تا بتواند اطلاعاتی هر چند مختصر را در رابطه با مطالب مختلف از جمله روابط عمومی . بازاریابی . روانشناسی رنگها و.... به بازدید کنندگان از این وبلاگ بدهد .

بایگانی

مهمترین خصوصیات یک مدیر موفق

جمعه, ۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۰۳ ب.ظ


مهم‏ترین خصوصیات مشترک در تسهیل دستاوردهاى یک مدیریت موفق بدین قرار است:

بهبود عملکرد: یکى از اهداف تمامى طرح‏هاى تسهیم دستاوردها، بهبود عملکرد است.

این عملکرد که ممکن است به سختى اندازه‏ گیرى شود، با استفاده از کل زمان واقعى، در مقابل زمان استاندارد و یا اندازه ‏گیرى فیزیکى میزان ستاده، در مقابل میزان داده‏هابه دست می ‏آید و با روش‏هاى محاسباتى گسترده و بر اساس بهبود سیستم، صورت مى‏گیرد.

دست‏یابى به چیزى: در این رویه، مدیر همواره باید سعى کند که به سمت ارتقاى خود و سازمان و نیروها حرکت کند. این مهم، بیانگر این مسئله است که سازمان نه فقط در چرخش باشد، بلکه باید به گردش در آید و به روزمرگى نیفتد؛ حضرت امیرالمؤمنین على(ع) مى‏فرماید: کسى که دو روزش مساوى و شبیه هم باشد، ضرر کرده است.

تسهیم همه یا بیشتر کارکنان: در گذشته و حتى در مدیریت کلاسیک، طرح تسهیم دستاوردها، گروه انتخاب شده‏اى از کارکنان، مانند کارکنان ساعتى یا کارکنان رسمى سازمان، را شامل می ‏شد؛ اما امروزه براى بالا بردن موفقیت سازمان و ضریب رضایت شغلى و رضایت حرفه ‏اى، جهت اصلى به سوى شامل نمودن تقریباً تمام افراد است.

مشارکت کارکنان: بسیارى از برنامه‏ ها با مشارکت به موفقیت نزدیک‏تر است. امروزه حرکت سازمان‏ها به گونه‏اى است که در بخش‏هاى دولتى و خصوصى، مشارکت قابل ملاحظه کارکنان را می ‏طلبد و توسعه بهتر، همکارى، ارتباطات، کار و دست‏یابى به هدف‏ها مورد تأکید قرار می گیرد. امروز در بحث موفقیت مدیران، مفهوم کار هوشمندانه‏ تر مطرح است که به طور معمول، نیازمند اشکالى از توانمندسازى و مشارکت کارکنان است.

جهت‏گیرى دراز مدت: زمان، عامل مهمى در امر مدیریت است و جهت‏ گیری‏هاى یک مدیر بایستى در ظرف زمان تعریف شود و عمده فعالیت‏ها نیز در دراز مدت ترسیم گردد. متأسفانه غالب سازمان‏هایى که به آنترویى مثبت استهلاک تدریجى دچار مى‏شوند و کم‏تر به سمت آنترویى منفى (باز یافت مجدد و مهندسى مجدد) روى مى‏آورند، به خاطر برنامه‏ها و دستاوردهاى کوتاه مدت است و این مسئله سبب ایجاد مشکلاتى در به کارگیرى مشارکت کارکنان مى‏گردد.

عدم جهت‏ گیرى انفرادى: از آن جایى که تسهیم دستاوردها، یک جهت‏گیرى گروهى است، لذا ظاهراً جهت‏گیرى انفرادى یا گروه‏هاى کوچک، نمى‏توانند شامل یک سیستم گردند و لازم است که قبل از اجرا، اکثر شرکت‏ها جهت‏ گیری‏هاى انفرادى را حذف نمایند.

اداره کردن افراد در محیط کار: یکى از رمزهاى موفقیت یک مدیر کار آمد، کار کردن با گروه‏ها به عنوان رهبر یک گروه یا مدیر چند گروه مجاز است که بخش مهمى از وظایف او را در برمى گیرد. تمایل به انجام کارهاى گروهى، به دلیل پیدایش روش‏هاى کارى چند مهارتى و جایگزین شدن ساختارهاى غیر سلسله مراتبى به جاى ساختارهاى سنتى سازمانى، روزبه روز افزایش می ‏یابد.

مدیر موفق در ایجاد یک گروه کارى موفق، نقش تعیین کننده‏اى دارد و یک گروه کارى خوب، محصول فرماندهى یک مدیر است. یک گروه کارى خوب، نیرویى است زنده، در حال تغییر و پویا که در آن تعدادى از افراد به منظور همکارى با یکدیگر، دور هم جمع شده‏ اند و به ارزیابى نقطه نظرات مختلف می ‏پردازند و با کمک همدیگر در جهت رسیدن به اهداف خود تلاش مى‏کنند.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۳/۰۲
مریم جعفری

مدیریت

موفقیت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی